Download lagu Nella Kharisma - Nella Kharisma - Ditinggal Pas Sayang Sayange [OFFICIAL] Mp3

Nella Kharisma - Nella Kharisma - Ditinggal Pas Sayang Sayange [OFFICIAL]

Listen: 65

Duration: 05:07

MP3 size: 7.03 MB

Lirik Lagu Nella Kharisma - Ditinggal Pas Sayang Sayange [OFFICIAL] oleh Nella Kharisma :

LIRIK Ditinggal Pas Sayang Sayange NELLA Kharisma

Loro rasane ati nganti ra biso lali

Tresno tulus songko ati di laraniti

Kowe janji tresno tulus songko ati

Nyatane kowe nggawe loro ati



Piye kabarmu sayang opo kowe eling aku

Biyen sing mbok tinggal tanpo mesakne

Kowe ninggal aku pas sayang sayange

Lungamu ninggal tatu ning atiku



Tatu ning atiku loro rasane

Nganti koyo di iris-iris rasane

Mergo naliko aku sayang sayange

Kowe mutus tresno cukup sakmene



Keronto ronto ati rasane

Koyo ra biso tak ibaratake

Amung mergo masalah sing sepele

Kowe nduwe tresno liyane

DOWNLOAD Ditinggal Pas Sayang Sayange.MP3 Nella Kharisma

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home