Download lagu Vita Alvia - Vita Alvia - LOS DOL (Official Music Video ANEKA SAFARI) Mp3

Vita Alvia - Vita Alvia - LOS DOL (Official Music Video ANEKA SAFARI)

Listen: 89

Duration: 04:15

MP3 size: 5.84 MB

Lirik Lagu Vita Alvia - LOS DOL (Official Music Video ANEKA SAFARI) oleh Vita Alvia :

Download mp3 Vita Alvia LOS DOL


Los Dol ndang lanjut leh mu Whatapp an
Cek paket datane, yen entek tak tukokne
Tenan dik elingo yen mantan nakokno kabarmu,
Tandane iku ora rindu,
Nanging kangen kringet bareng awakmu

Tak gawe los dol dasare ku ra rewel
Nyanding sliramu sing angel di setel
Tutuk - tutuk no chatingan karo wong liyo
Rapopo, aku ra gelo,

Kok tutup - tutupi, nomere mbok ganti
Firasat ati angel di apusi
Senajan mbok ganti tukang las,
bakul sayur lan tukang gas
Titeni, bakale ngerti

reff :
Los Dol ndang lanjut leh mu Whatapp an
Cek paket datane, yen entek tak tukokne
Tenan dik elingo yen mantan nakokno kabarmu,

Tandane iku ora rindu,
Nanging kangen kringet bareng awakmu
Download mp3 Vita Alvia LOS DOL

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home