Download lagu Via Vallen - Via Vallen - Mung Titipane I Official Music Video Mp3

Via Vallen - Via Vallen - Mung Titipane I Official Music Video

Listen: 69

Duration: 05:40

MP3 size: 7.78 MB

Lirik Lagu Via Vallen - Mung Titipane I Official Music Video oleh Via Vallen :

Lirik Mung Titipane VIA Valen

Yen kelangan ikhlaske wae
Kudu iling kabeh iki mung titipane
Mugo mugo wae gusti ngijabahi
Di ganti sing luwih

Masa mudaku untuk bekerja
Tak lupa berdoa minta yang kuasa
Agar ku bisa mengangkat
Derajat keluarga
Tiada waktu untuk hura hura
Aa.. A.. Aaa..

(chorus)
Yen kelangan ikhlaske wae
Kudu iling kabeh iki mung titipane
Mergo awak dewe rak melu nduweni
Penting kowe kudu iling gusti mboten sare

Tapi ojo lali usaha sing gigih
Karo paling penting dungo
Terus marang gusti
Mugo mugo wae.. Gusti ngijabahi
Di ganti sing luwih

Yen kelangan ikhlaske wae
Kudu iling kabeh iki mung titipane
Mergo awak dewe rak melu nduweni
Penting kowe kudu iling gusti mboten sare

Tapi ojo lali usaha sing gigih
Karo paling penting dungo
Terus marang gusti
Mugo mugo wae gusti ngijabahi
Di ganti sing luwih.. Huwo..

Yen kelangan ikhlaske wae
Kudu iling kabeh iki mung titipane
Mergo awak dewe rak melu nduweni
Penting kowe kudu iling gusti mboten sare

Tapi ojo lali usaha sing gigih
Karo paling penting dungo
Terus marang gusti
Mugo mugo wae gusti ngijabahi
Di ganti sing luwih

DOWNLOAD LAGU Mung Titipane.MP3 Via Valen

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home