Download lagu HAPPY ASMARA - HAPPY ASMARA - NDASKU MUMET NDASMU PIYE [Remix Version] (Official Music Video) Mp3

HAPPY ASMARA - HAPPY ASMARA - NDASKU MUMET NDASMU PIYE [Remix Version] (Official Music Video)

Listen: 37

Duration: 04:50

MP3 size: 6.64 MB

Lirik Lagu HAPPY ASMARA - NDASKU MUMET NDASMU PIYE [Remix Version] (Official Music Video) oleh HAPPY ASMARA :

Title : Ndasku Mumet Ndasmu PiyeArtist : Happy AsmaraSongwriter : Harry ClonthongProduksi : FORTUNA ENTERPRISELyrics :yen tak pikir pikir, tak terusneraono gunane, raono untungetiwas sirah mumet pikiran sumpekmending nyanyi wae nentremke pikiranepethuk kanca omong ngenepethuk tangga omong nongoaku bingung piye solusinemasalah raono entek'esabendino tumpuk undung koyo batasega liwet lawuh tempendasku mumet ndasmu piyebolah ruwet dinggo nyethebathukku anget bathukku piyekenikir ning sor wit katesyen dipikir iso stresenek tikus numpak sedanmikir terus iso edan pethuk kanca omong ngenepethuk tangga omong nongoaku bingung piye solusinemasalah raono entek'esabendino tumpuk undung koyo batasega liwet lawuh tempe, ndasku mumet ndasmu piyebolah ruwet dinggo nyethe, bathukku anget bathukku piyekenikir ning sor wit kates, yen dipikir iso stresenek tikus numpak sedan, mikir terus iso edansega liwet lawuh tempe, ndasku mumet ndasmu piyebolah ruwet dinggo nyethe, bathukku anget bathukku piyekenikir ning sor wit kates, yen dipikir iso stresenek tikus numpak sedan, mikir terus iso edanndasku mumet ndasmu piye, ndasku mumet ndasmu piyendasku mumet ndasmu piyeHappy Asmara – Golek Liyane : youtu.be/mzJWaWDG6hQHappy Asmara - Prei Layangan : youtu.be/c-pP57ZB3F4Happy Asmara - Ndasku Mumet Ndasmu Piye : youtu.be/IpNyakmAaKQYuni Vebra – Molak Malik Cerito : youtu.be/MWk25Xw9YS0Yuni Vebra – Ditinggal Pas Sayang-sayangne : youtu.be/oxmqOBXLgHIJihan Audy – Sorry-sorry Yang : youtu.be/-EosWYH-yoYSafira Inema- Dewe Wani : youtu.be/NhC2WRWjrFgArnila Putri – Ngelabur Welas : youtu.be/OLd8cYfABlgDewa Kipli – Siro : youtu.be/j5IWi4tvVe0Rosynta Dewi - Cubo Kowe Dadi Aku : youtu.be/zu0Ob3CPOzsSubscribe : bit.ly/SubsFortunaEnterpriseFollow us :Facebook : Fortuna InterpriseInstagram : @Fortuna_EnterpriseFORTUNA ENTERPRISE's Youtube is under management of:dr.m, Indonesia's 1st Certified & Official Youtube MCN servicesdirectory.withyoutube.com/directory/pt-digital-rantai-maya-drm#HappyAsmara #Ndaskumumet #FE

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home